VRIJ VAN

ELKE DAG HETZELFDE

Cloud control vergroot je vrijheid

Word jij ons nieuwe teamlid?

Bij NeoNomads ben je onderdeel van een professionele organisatie waar jij als persoon helemaal tot je recht komt. Met een informele, inspirerende werkomgeving in en enthousiast en gedreven team biedt NeoNomads jou de best mogelijke voedingsbodem om te groeien.

Nadat je je de werkwijze van NeoNomads eigen hebt gemaakt, ga je direct aan de slag voor interessante opdrachtgevers. Vaak afwisselende klussen van een uitdagend niveau. Daarbij geven we je de vrijheid en ruimte om eigen initiatieven te ontplooien. En je kunt altijd rekenen op de juiste ondersteuning.

En de beloning?
Die is, in één woord, fair. NeoNomads betaalt je naar wat je waard bent! Daar komen bovendien een fijne sfeer en tal van secundaire extra’s bij, zoals:

  • Zelf de hoogte van jouw variabele beloning kunnen kiezen.
  • Je eigen voorwaardenpakket kunnen samenstellen.
  • Pensioenbijdrage en verzekeringen.
  • Lease- en mobiliteitsregeling.

Bovendien biedt NeoNomads jou uitgebreide opleidings- en ontwikkelmogelijkheden. We kennen een ambitiebudget, dat we afstemmen op de ambitie van jou als professional.

En jij, wat breng je mee?
Wat wij het allerbelangrijkst vinden is dat je mensen in beweging kunt brengen. Je bent een natuurtalent in relatiemanagement en weet je omgeving met jouw kennis en ideeën te inspireren.
Op jou kunnen anderen bouwen en vertrouwen, want:

  • Je bent proactief, oplossings- en resultaatgericht.
  • Je combineert je analytisch vermogen met de juiste technische vaardigheden.
  • Je bent in staat aangeleverde data te vertalen naar concrete vervolgstappen.
  • Voor jou is een afspraak een afspraak.
  • En je bent goed in luisteren en je inleven in de ander.

Vacatures

Door onze groei hebben we voortdurend behoefte aan:

Ben jij een gedreven professional of vakspecialist die snapt dat digitalisering juist om mensen draait? Voel je je een zelfstarter? Zoek je meer zelfstandigheid? Kun je snel schakelen voor het beste resultaat? Als je een of meer van deze vragen met ‘ja’ beantwoordde, dan zien we graag jouw cv en motivatie tegemoet. Natuurlijk kunnen we ook eerst gewoon eens even kennismaken met een kop koffie, no strings attached!

Solliciteer en kom praten!
Bel Pieter Ruigrok direct op z’n 06: 06 – 830 696 54
of mail naar pieter.ruigrok@neonomads.nl.
Bellen of mailen met Matthijs Kerssemakers kan ook: 06 – 390 115 60matthijs.kerssemakers@neonomads.nl

Wat maakt werken bij NeoNomads zo speciaal?

“Bij NeoNomads vind je een lekker draaiend team van fijne collega’s. Stuk voor stuk ervaren specialisten, dus we leren elke dag veel van elkaar. Interessant is ook dat we onderdeel zijn van een groter geheel. Zo kan je altijd je collega’s als klankbord gebruiken wanneer je tegen een uitdaging aanloopt. Word jij mijn nieuwe collega? Solliciteer vandaag nog!”

Rowan Ramasray, Azure architect & specialist

Rowan Ramasray LI