VRIJ VAN HET

IT-landschap

Cloud control vergroot je vrijheid

NeoNomads levert

Bij NeoNomads hebben onze mensen jaren ervaring opgebouwd in uiteenlopende sectoren. We hebben organisaties vooruitgeholpen in de financiële en zakelijke dienstverlening, hightech- en energiesector en telecom. Ook staan we klaar voor organisaties binnen de zorg, het onderwijs en de overheid. Door onze kennis te combineren met een mensgerichte aanpak zijn we ook in complexe omgevingen succesvol.

Vraag naar ons trackrecord

Heb je een soortgelijk project in jouw organisatie en zoek je een hands-on partner met een uitgebreid trackrecord op het gebied van cloudtechnologie? Bel Matthijs Kerssemakers op 06 – 39 01 15 60 (matthijs.kerssemakers@neonomads.nl) of Mark Muis op 06 – 14 59 43 42 (mark.muis@neonomads.nl).

Klantcases

Een snelle transitie naar Azure

Veilige en betrouwbare financiële informatie is voor elke organisatie, bedrijf of burger essentieel, maar als het de kern van je bestaan betreft, geldt dat dubbel en dwars. Voor een financiële instelling in het zuidoosten van het land ontwikkelden we daarom een technisch ontwerp om daarna de Azure Infrastructuur uit te rollen.

Lees verder

Nieuw werkplekconcept met brede optiek

Voor een centrale overheidsinstelling realiseerde NeoNomads een nieuw werkplekconcept. Dit begon door goed de requirements vast te leggen, om vervolgens dit te vertalen in design en naar implementatie. Het resultaat? Een vellige en stabiele werkplek.

Lees verder