Office365 & end-user computing

Digitalisering is niet meer weg te denken in ons dagelijkse privé- en werkleven. We willen overal alles kunnen doen. Organisaties moeten door dit fenomeen en de toenemende flexibilisering nadenken over de mogelijkheid om medewerkers te laten werken waar en wanneer ze willen. Remote werken neemt steeds meer toe.

Flexibilisering brengt ook risico’s met zich mee. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat data in verkeerde handen terechtkomt. Daarom is het noodzakelijk om een gedegen strategie te ontwikkelen. Deze zal bestaan uit een samenspel van technologie, beveiliging en gebruiksvriendelijkheid.

De professionals van NeoNomads zijn in staat om op basis van kenmerken en de strategie van de organisatie een stappenplan uit te werken voor een veilige, toekomstbestendige, schaalbare en gebruiksvriendelijke digitale werkplek.

In de cloud-versie van Office365 kunnen teams bergen verzetten, mits de cloudstructuur en veiligheid goed geregeld zijn. Een goede bescherming van zakelijke data is essentieel bij end-user computing.

Steeds meer bedrijven willen gebruikers op een veilige en gebruiksvriendelijke manier faciliteren in flexibiliteit en vragen NeoNomads om een professionele audit. Onze gecertificeerde specialisten verrichten een uitgebreide audit van de Office365-omgeving, de werkplek en het data landschap. In maximaal twee dagen lopen ze door alle werkplek applicaties en instellingen heen, zoals Exchange, AzureAD, Teams, Sharepoint en OneDrive. Tijdens de audit draait de organisatie ongehinderd door.

We presenteren alle bevindingen en inzichten en geven adviezen voor verbetering. Zo ontstaat er inzicht in knelpunten in de compliance van uw Office365-omgeving op het gebied van veiligheid en eisen voor dataverwerking. Zwakke plekken lossen we vervolgens op met de juiste cloud-instellingen, waarna het teamwerk in Office365 naar het volgende level kan.