Microsoft Security Consultant bij NeoNomads

Als geen ander weet je de zwakke plekken in IT-systemen te vinden. En jeuken je handen om die op te lossen. Als Microsoft Security Consultant bij NeoNomads doe je dat voor toonaangevende bedrijven en organisaties.

Wat je gaat doen
Je houdt je bezig met een groot scala aan vraagstukken op securitygebied. Natuurlijk geef je niet alleen advies over securityoplossingen, maar implementeer je ze ook. Onze opdrachtgevers zijn actief in tal van interessante branches: financiële en zakelijke dienstverlening, telecom, hightech- en energiesector, overheid, zorg en onderwijs. Dat zorgt voor afwisselend en uitdagend werk.

Wat je meebrengt

  • Ervaring als IT-securityarchitect, -consultant of -specialist
  • Ervaring als technisch engineer of solutionsontwerper
  • Uitstekende kennis van (Microsoft) securityoplossingen
  • Kennis/ervaring met bijvoorbeeld AVG en NEN 7510
  • Relevante security certificering
  • Relevante opleiding op hbo- of wo-niveau
  • Uitstekende communicatievaardigheden in Engels en Nederlands

We gaan ervan uit dat je op de hoogte bent van de technische ontwikkelingen op je vakgebied. Ervaring met Agile-werkwijzen, automation en beveiliging in een DevOps omgeving is een pre.

Als persoon ben je ondernemend, omgevingssensitief, resultaatgericht en positief. Je hebt aanleg voor overtuigen, adviseren en natuurlijk leiderschap.

Eerst koffie?
Als het bovenstaande je aanspreekt, zien we graag je cv en motivatie tegemoet. Wil je eerst meer weten voordat je solliciteert?
Dan drinken we gewoon samen een kop koffie, no strings attached. Neem contact op met Pieter Ruigrok: 06 – 830 696 54 of mail naar pieter.ruigrok@neonomads.nl of Matthijs Kerssemakers: 06 – 390 115 60 of matthijs.kerssemakers@neonomads.nl