VRIJ VAN DE

WERKTRADITIES

Cloud control vergroot je vrijheid

Tips & tricks van onze specialisten

Wie houden er alle ontwikkelingen rond digitalisering en in de cloud bij? Onze It- en cloud-specialisten natuurlijk! Ze zitten er middenin, maar zijn ook heel goed in staat om nieuwe ontwikkelingen te duiden voor wie digitaal werken en de cloud nog wat abstract vindt.

AUGUSTUS 2021

Upgraden IT en security-advisering voor scholengemeenschappen

Binnen NeoNomads is er ruime ervaring met opdrachten voor scholengemeenschappen en universiteiten. Gewoonlijk gaat het hierbij om het upgraden van sterk verouderde infrastructuren, het inspelen op wensen die passen bij het moderne onderwijs (ontvangen en geven) en het op niveau brengen van de security. Alle projecten werden succesvol – op tijd en binnen budget – afgerond. De gerealiseerde infrastructuur is bovendien goed te onderhouden, makkelijk uit te breiden en flexibel.

AUGUSTUS 2021

Microsoft betrekt NeoNomads bij test nieuwe software

Om uitgenodigd te worden voor een Microsoft Private Preview moet je van goede huize komen. Dave Stork wordt gewaardeerd als Microsoft Most Valuable Professional en leidt dit project binnen NeoNomads. Hij schrijft in deze blog over het werk en over de nieuwe feature die veel ongemak met mailboxen kan wegnemen.

MEI 2021

‘Trusted advisor’ Mark Muis versterkt NeoNomads

Volgens Mark Muis is er veel behoefte aan expertise die direct inzetbaar is. Hij ziet een uitdaging om die behoefte in te vullen door de kennis van NeoNomads beschikbaar te stellen.

FEBRUARI 2021

Excelleren met DevOps vraagt multi-specialist

IT draait gewoon om het verbinden van mensen die elkaar iets te vertellen en te bieden hebben. En dat zo eenvoudig mogelijk. Peter Takacs van onze zusteronderneming NeoNomads zet prima op een rij waarom DevOps van toegevoegde waarde is.

JANUARI 2021

Binnen twee dagen inzicht in uw Office 365 omgeving

Wij zetten uw Office 365-omgeving snel en inzichtelijk op een rij. Een audit levert winst op!