VRIJ VAN DE

datalimieten

Cloud control vergroot je vrijheid

Een goed ingerichte (cloud) omgeving maakt techniek onzichtbaar. Wij leggen precies uit hoe dit werkt, op een manier die iedereen begrijpt. Alle betrokkenen praten mee, ook medewerkers en eindgebruikers. Dat leidt tot betere oplossingen met meer draagvlak. Het resultaat: een snelle implementatie en een eenvoudiger veranderproces. Zo voegt werken met technologie blijvend waarde toe. Door onze aanpak kunnen we soepele technologische transities realiseren.

De juiste techniek adviseren

Bij elke opdracht stemt het team van NeoNomads af op de doelen en strategie van jouw organisatie. Pas dan zien we wat er ook voor de toekomst nodig is. Voor het definiëren van de omgeving en het managen van de transitie maken we gebruik van een specifieke mix van componenten. Deze componenten brengen we continu in balans door in de gaten te houden wat jouw organisatie nodig heeft om de strategie waar te maken.

Bewezen waardecreatie

Wij hebben een schat aan kennis en ervaring paraat. De juiste mix van mensen gaat aan de slag om het beste uit jouw (cloud) technologie te halen. Wij zijn in staat technologie te implementeren waarbij de adoptie maximale aandacht krijgt. Een optimale adoptie zorgt voor snelle waardecreatie.

Onafhankelijk van leveranciers

Door te kijken naar wat de organisatie nodig heeft zetten we een toekomstbestendig technologisch landschap neer. Onnodige implementatie van nieuwe technologie is niet ons ding. We maken zoveel mogelijk gebruik van IT-diensten en apparatuur waar jullie al mee werken. Omdat we onafhankelijk zijn van leveranciers ben je ervan verzekerd dat we steeds de juiste oplossing aandragen.

Ook in de cloud zijn het de mensen die het doen

“De cloud goed opzetten… dat is mensenwerk. Bij NeoNomads weten we dat het opzetten van (cloud) omgevingen verschillende disciplines vraagt. Daarom zetten we multidisciplinaire teams op om transities te begeleiden. Samen met de mensen uit de operatie werken we in een paar snelle stappen toe naar een (cloud) technologie omgeving die als gegoten zit en toekomstbestendig is. Ik merk telkens dat klantteams ook innovatiever worden door onze aanpak en kennisoverdracht. Ze worden steeds handiger in het implementeren van nieuwe verbeteringen in hun proces. In deze snel digitaliserende wereld zien we continu verbeteren als een must.’’

Peter Takacs, Cloud architect

Peter-Takacs VIERKANT