DevOps

Inrichting van een IT-landschap? En/of applicaties en structuren in de cloud sneller en efficiënter laten plaatsvinden? Op basis van onze ervaring halen we development en operations effectief bij elkaar. Met onze DevOps-aanpak haal je het beste uit de business én de IT.

Een DevOps-team onder leiding van NeoNomads laat het werk van de IT-developers beter aansluiten op alle kennis over devices en processen die bij jouw organisatie aanwezig is. Een geïntegreerde benadering dus, waarbij het afstemmen tussen wensen en opgeleverde techniek agile supersnel verloopt. We zijn in staat om de kort-iteratieve methodiek binnen agile werken en de aanwezige methodiek in jouw organisatie effectief op elkaar aan te laten sluiten.

De DevOps-specialisten van NeoNomads werken met ons hele team samen. Ontwikkelaars, testers, release-specialisten, reviewers, operationsmedewerkers, infrastructuurspecialisten en beheerders zitten allemaal bij elkaar. Samen komen we tot een optimale integratie van software en Infrastructure-as-Code (IaC). Projecten worden opgedeeld in kleinere trajecten, die na oplevering telkens worden beoordeeld door de eindgebruiker. Met korte intervallen komt hun feedback terug in het multidisciplinaire team en ontstaat er een perfect afgestemd eindproduct.

Onze DevOps-methode draagt niet alleen bij aan ontwikkelsnelheid en efficiency, teams worden er ook innovatiever van. Zo beweegt de automatisering mee met alle toekomstige ontwikkelingen.