Cloud Solutions Architect bij NeoNomads

Als Cloud Solutions Architect bij Neonomads speel je een sleutelrol in de groei en uitbreiding van onze clouddienstverlening. Daarom zoeken we iemand die niet alleen technisch sterk is en uitblinkt als projectleider, maar ook de relaties met onze opdrachtgevers weet te verdiepen.

Wat je gaat doen
Je adviseert onze klanten over de mogelijkheden van het Azure-platform en andere Microsoft-producten en cloudservices. Met presentaties en demo’s, maar ook met proof of concepts. Je schrijft voorstellen en ontwerpt de architectuur, inclusief tijdinschatting. Je ziet erop toe dat delivery binnen tijd en budget plaatsvindt en bent verantwoordelijk voor de quality assurance. Tijdens de uitvoering van een project trek je de kar en sta je steeds klaar om anderen te helpen.

Onze opdrachtgevers zijn actief in tal van interessante branches: financiële en zakelijke dienstverlening, telecom, hightech- en energiesector, overheid, zorg en onderwijs. Dat zorgt voor afwisselend en uitdagend werk. Het is dus zaak dat je zowel bekend bent met hun algemene infrastructuur als de prioriteiten op zakelijk en IT-vlak. Je werkt nauw samen met andere cloud solutions architecten, infrastructure consultants, application/development consultants en salescollega’s. Daarnaast bouw je een goede relatie op met Microsoft, waarmee we veel samenwerken.

Wat je meebrengt
Relevante ervaring op het gebied van cloudtechnologieën Azure of AWS in de rol van technische lead/architect. Je bent in staat zelfstandig IT-oplossingen uit te werken en een doordachte projectaanpak neer te zetten. En je hebt kennis van actuele IT-ontwikkelingen, met name op als het gaat om de cloud, Microsoft en trends in de markt.

Die technische kennis pas je gemakkelijk toe. Denk aan een moderne roadmap en een architectuur die naadloos aansluit op de business. Je deelt je kennis ook als actief lid van de technische community. Als persoon ben je ondernemend, omgevingssensitief, resultaatgericht en positief.

Onze voorkeur gaat uit naar een architect die ook ervaring heeft met DevOps, Agile, Togaf en Archimate. Het liefst iemand die beschikt over meerdere relevante certificeringen van Microsoft en Amazon. Uiteraard heb je een relevante opleiding op hbo- of wo-niveau en uitstekende communicatievaardigheden in het Engels en Nederlands.

Eerst koffie?
Als het bovenstaande je aanspreekt, zien we graag je cv en motivatie tegemoet. Wil je eerst meer weten voordat je solliciteert?
Dan drinken we gewoon samen een kop koffie, no strings attached. Neem contact op met Pieter Ruigrok: 06 – 830 696 54 of mail naar pieter.ruigrok@neonomads.nl of Matthijs Kerssemakers: 06 – 390 115 60 of matthijs.kerssemakers@neonomads.nl