Cloud Consultant/Specialist bij NeoNomads

De cloud biedt ongekende mogelijkheden, maar voor veel organisaties is het nog relatief onbekend terrein. Niet voor jou. Je kent de nieuwste mogelijkheden, zowel op het gebied van cloud als infrastructuur, en kunt ze toepassen. Dit stelt jou in staat om onze klanten te adviseren – en overtuigen! – over de beste oplossing voor hun cloudvraag.

Wat je gaat doen
Als Cloud Consultant/Specialist ben je het aanspreekpunt van onze opdrachtgevers, die je begeleidt en adviseert bij complexe projecten. Denk aan het ontwerpen, implementeren en migreren van een cloudoplossing. Dit doe je samen met een ervaren Cloud, Infra en Applications-team. Je geeft ook workshops waarin je kennis overdraagt of juist requirements verzamelt.

We zorgen voor interessante opdrachten die passen bij je niveau en met je meegroeien naarmate jij je verder ontwikkelt. Onze opdrachtgevers zijn actief in tal van interessante branches: financiële en zakelijke dienstverlening, telecom, hightech- en energiesector, overheid, zorg en onderwijs. Dat zorgt voor afwisselend en uitdagend werk.

Je gaat aan de slag met moderne cloudconcepten als containering en software-defined infrastructure. Uiteraard krijg je de ruimte om je skills voor het ontwerpen van Microsoft Azure-omgevingen toe te passen. Inclusief migratiestrategieën om bestaande workloads over te zetten. Andere taken zijn het configureren van resources (bijvoorbeeld op basis van ARM-templates), of van networking (meestal op basis van ExpressRoute). Verder regel je management- en securityaspecten in met Azure Security Center of Operations Management Suite. Of richt je een identity in op basis van Azure Active Directory.

Wat we zoeken
  • Relevante ervaring op het gebied van Azure of AWS
  • Ervaring als technisch engineer of solutionsontwerper
  • Bij voorkeur ervaring met DevOps, Agile, Togaf en Archimate
  • Pre: relevante certificeringen van Microsoft en Amazon
  • Relevante opleiding op hbo- of wo-niveau
  • Uitstekende communicatievaardigheden in Engels en Nederlands

Je beschikt over voldoende kennis en zelfstandigheid om IT-oplossingen te bedenken en concepten te ontwerpen. Ook ben je goed op de hoogte van actuele IT-ontwikkelingen, met name op cloudgebied. Als persoon ben je ondernemend, omgevingssensitief, resultaatgericht en positief.

Eerst koffie?
Als het bovenstaande je aanspreekt, zien we graag je cv en motivatie tegemoet. Wil je eerst meer weten voordat je solliciteert?
Dan drinken we gewoon samen een kop koffie, no strings attached. Neem contact op met Pieter Ruigrok: 06 – 830 696 54 of mail naar pieter.ruigrok@neonomads.nl of Matthijs Kerssemakers: 06 – 390 115 60 of matthijs.kerssemakers@neonomads.nl