Azure Developer bij NeoNomads

Steeds meer toonaangevende organisaties stappen over op Microsofts cloudplatform Azure. Dat merken we bij NeoNomads aan de groeiende vraag naar Azure-ontwikkelaars. Daarom zijn we op zoek naar developers die al enige ervaring hebben met ontwikkelen voor Azure. Maar ook van .NET-developers met de ambitie om oplossingen te bouwen in Azure horen we graag.

Wat je gaat doen
Als Azure Developer bij Neonomads bouw je cloudoplossingen voor grote en middelgrote bedrijven en organisaties. Onze opdrachtgevers zijn actief in tal van interessante branches: financiële en zakelijke dienstverlening, telecom, hightech- en energiesector, overheid, zorg en onderwijs. Dat zorgt voor afwisselend en uitdagend werk.

Je ontwerpt, bouwt, test en onderhoudt applicaties en services. Hierbij maak je gebruik van Azure PaaS. En werk je niet alleen samen met collega-developers, maar ook met klanten, architecten en teamleden. Zo zorg je dat de oplossingen goed worden geïmplementeerd.

Wat je meebrengt
Het liefst enige ervaring met softwareontwikkeling in Azure. Met name WebApps, Storage en Functions zijn van belang. Of ervaring met development in .NET, MVC of ASP, in combinatie met de ambitie om een ster te worden in Azure. Ook heb je ervaring met de frameworks en programmeertalen C#, ASP.Net MVC en .NET Core. Kennis van SQL Server is een pre.

Als persoon koppel je deskundigheid aan doelgerichtheid. Je onderscheidt je door zelfstandigheid en ondernemingszin. Je beschikt over het vermogen om complexe zaken helder te maken. En je weet de handen op elkaar te krijgen voor de oplossing die je hebt uitgedacht.

Eerst koffie?
Als het bovenstaande je aanspreekt, zien we graag je cv en motivatie tegemoet. Wil je eerst meer weten voordat je solliciteert?
Dan drinken we gewoon samen een kop koffie, no strings attached. Neem contact op met Pieter Ruigrok: 06 – 830 696 54 of mail naar pieter.ruigrok@neonomads.nl of Matthijs Kerssemakers: 06 – 390 115 60 of matthijs.kerssemakers@neonomads.nl