VRIJ VAN DE

APPLICATIE-
STRESS

Nieuw: Audit 365

Voelt u zich ondersteund door alle mogelijkheden van Office 365? Zou er meer mogelijk kunnen zijn dan u denkt en laat u handige functionaliteiten ongebruikt? Of ontbreken er applicaties en beginnen sommige instellingen te knellen? 

Steeds meer bedrijven willen ‘de cloud’ goed geregeld hebben en vragen om een professionele audit. Investeer in een grondige analyse van uw Office 365-omgeving met de Audit 365 van NeoNomads. 

Wat bieden we aan? 

Onder aanvoering van onze Office MVP Dave Stork verrichten onze gecertificeerde Microsoft-specialisten een uitgebreide audit van uw Office 365-omgeving. In maximaal twee dagen lopen ze door alle applicaties en instellingen heen, zoals Exchange, Azure AD, Teams, SharePoint en OneDrive. 

Alle bevindingen krijgt u overzichtelijk gepresenteerd, inclusief adviezen voor verbetering. 

Wat levert het op?

  • Duidelijkheid over de compliance van uw Office 365-omgeving op veiligheidseisen en richtlijnen voor dataverwerking. 
  • Inzicht in uw zakelijke data en hoe ermee wordt omgegaan. 
  • Tijdens de audit draait de business gewoon door, dus geen verstoringen of onderbrekingen. 

Wat investeert u?

We vragen een tijdsinvestering van 5 gesprekken van maximaal een uur. De Audit 365 bieden we nu aan voor het fixed tarief van €3.500 all in, exclusief BTW. 

Helpt onze scan u verder?

Natuurlijk wilt u eerst horen of onze scan wel de moeite waard is voor uw specifieke organisatie. Laat dan uw naam, telefoonnummer en emailadres achter. We nemen snel contact op voor overleg of een afspraak.