Architectuur en ontwerp

De ideale cloud-architectuur is voor elke organisatie weer anders. Een goed ontwerp voor een technologische landschap is afgestemd op de doelstellingen van jouw organisatie. Op basis van analyses definiëren we samen met de klant wat er nodig is. Gaan we een native cloud implementeren? Moet er een mix-omgeving komen? Wat wordt de migratiestrategie? Hoe gaan we de continu-verbetercyclus inbedden? Dat zijn voorbeelden van vragen die beantwoord moeten worden. De (cloud) architecten van NeoNomads zijn gewend om samen met de organisatie een passende en toekomstbestendige omgeving te ontwerpen.

In onze ontwikkeling voor de cloud werken we actueel, efficiënt en doelmatig. We onderzoeken wat je nodig hebt en zetten de passende mensen en (cloud) technologieën op het project. Daarbij sluiten we aan op de specifieke doelen die gerealiseerd moeten worden met technologie. Bijvoorbeeld lagere beheerslasten, sneller groeien, een efficiënt IT-landschap of hoogwaardige informatiebeveiliging.

Bij NeoNomads houden we van aanpakken. We beginnen daarom met een doortastende quickscan. Daarop volgt al snel een advies, dat haalbaar moet zijn met oog voor jouw organisatie en branche. Een businesscase onderbouwt de te nemen investering in heldere taal. Ook maken we een roadmap die alle belanghebbenden houvast biedt, inclusief de medewerkers op de werkvloer.

We zijn betrokken van begin tot eind. Behalve voor een goed cloud-ontwerp zetten we ons ook volledig in voor de bouw en overdracht van het beheer. Zo kun je erop vertrouwen dat onze oplossing levert wat je met jouw organisatie voor ogen hebt.